Slide 1
Vi udfører vandskæring, CNC-Drejning og CNC-fræsning...

Hos Verner's Maskinefabrik laver vi altid kvalitetsarbejde og det er til konkurrencedygtige priser. Vi lægger en ære i at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Slide 1 - copy
Vi færdiggøre opgaver hurtigst muligt med en god kvalitet.

Har du en hasteopgave, er vi klar til at hjælpe dig bedst muligt.
Kontakt os med det samme for et uforpligtende tilbud

CNC Drejning i Kolding, Vejle og omegn

Hos Verner’s Maskinfabrik tilbyder vi professionelle løsninger inden for spåntagende bearbejdning, og vi kan udføre alt i CNC drejning / CNC bearbejdning.
Vi har stor erfaring med alle processer – lige fra forarbejdning til fremstilling, og derfor kan vi være behjælpelige i alle dele af processen inden for CNC drejning.

Størrelser ved CNC Drejning

Vi råder over såvel manuelle som CNC styrede drejebænke, hvilket giver en stor alsidighed i fremstilling af emner. Samtidig betyder det, at vi kan løse opgaverne effektivt, hvilket sikrer vores kunder konkurrencedygtige priser på alle typer CNC drejninger.
​Manuelt kan vi svinge op til Ø1500 mm. over vangerne (gennemboring på Ø200 mm.), og med CNC-styret drejning kan vi svinge op til Ø630 mm. over vangerne (gennemboring på Ø100 mm.).

Kontakt os for tilbud på CNC Drejning

​Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for CNC drejning, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 75 55 39 13.
Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave, og vi sammensætter en løsning, der passer præcis til dine ønsker og behov.

Kunder fra Aarhus og Odense

Vi udfører blandt andet CNC bearbejdning i Vejle og Kolding, men vi har kunder fra Aarhus til Odense, så kontakt os gerne på telefon 75 55 39 13, hvis du ikke lige bor i vores område.

Vi har kunder fra hele Danmark, så hvor fra i landet du kommer, betyder ikke så meget.