Slide 1
Vi udfører vandskæring, CNC-Drejning og CNC-fræsning...

Hos Verner's Maskinefabrik laver vi altid kvalitetsarbejde og det er til konkurrencedygtige priser. Vi lægger en ære i at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Slide 1 - copy
Vi færdiggøre opgaver hurtigst muligt med en god kvalitet.

Har du en hasteopgave, er vi klar til at hjælpe dig bedst muligt.
Kontakt os med det samme for et uforpligtende tilbud

CNC Fræsning og CNC bearbejdning i Kolding og Vejle

Leder du efter en erfaren og fleksibel samarbejdspartner inden for spåntagende bearbejdning og CNC fræsning, er Verner’s Maskinfabrik løsningen.
Vi kan udføre alt inden for både manuel og CNC fræsning / CNC bearbejdning i højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Alsidig CNC Fræsning

Eftersom vi råder over såvel manuelle som CNC-styrede maskiner, er vi i stand til at tilbyde CNC fræsning / CNC bearbejdning i mange forskellige størrelser og med minimalt timeforbrug, som giver vores kunder billige priser.

Samtidig kan vi levere både større serieproduktioner og mindre serier i forbindelse med CNC fræsning, så du kan få præcis den løsning, du ønsker.

Kontakt os for tilbud på CNC Bearbejdning

Vi står altid klar med et godt tilbud, uanset om det er manuel eller CNC fræsning, der skal udføres.
Du er meget velkommen til at ringe til os på tlf. 75 55 39 13 for at høre nærmere om mulighederne. Vi kører i både Vejle, Kolding og omegn, men vi har kunder helt fra Aarhus til Odense, så tøv ikke med at kontakte os hvis du ikke bor i Kolding eller Vejle.

Vi har kunder fra hele Danmark, så hvor fra i landet du kommer, betyder ikke så meget.